Ingredientai

Pramoginio kulinarinio projekto „Siurprizas lėkštėje“ dalyvis, stilingasis verslininkas Žilvinas Grigaitis jau seniai domisi įvairių šalių virtuvėmis, valgymo kultūra, tradiciniais patiekalais bei gėrimų derinimu.

Gaminimo eiga

Šią savaitę smalsiam verslininkui teko laimė išbandyti jėgas jo bene mėgstamiausioje Azijos virtuvėje, kur kartu su restorano „Soya-Asian Fusion“ šefu Valdemaru jis pagamino nuostabaus skonio kinišką vištieną „Ziran” ir ypač populiarų Azijos desertą „Banana Tempura”.

„Banana Tempura” – tai apskrudusia saldžia auksine plutele padengti bananai, pagardinti romu ir granatų sirupu. O kad būtų dar gardžiau - patiekiami su ledais, mėtos šakele ir cukraus pudra. Šį skanėstą gaminti išmokęs Ž.Grigaitis, galės palepinti ir savo australę žmoną Ellę.

Sužinoti šio deserto receptą ir pamatyti, kaip verslininkui sekėsi gaminti, galite čia.

Projekto „Siurprizas lėkštėje“ partneriai: buitinė technika „Bosch“ – profesionalas namuose, kuris palengvins kiekvieno virtuvės šeimininko darbą ir „Borjomi“ – geros savijautos po gardžių patiekalų rėmėjas.

Restoranas „Soya“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai