Ingredientai

Jautienos išpjova 300 g
Avokadų aliejus 4 šaukštai
Česnakai 2 skiltelės
Čiobreliai 2 šakelės
Sviestas 1 šaukštas
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 1

Gaminimo eiga

Išimkite iš šaldytuvo likus 20-25 minutėms iki kepimo ir leiskite sušilti iki kambario temperatūros.

Į keptuvę įpilkite 4 šaukštus avokadų aliejus ir gerai įkaitinkite.

Dėkite kepsnį ir kepkite po vieną minutę ant didesnės ugnies iš abiejų pusių.

Apibarstykite druska, kepkite 30 sekundžių.

Apverskite, apibarstykite druska ir kepkite dar 30 sekundžių.

Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po 30 sekundžių.

Sumažinkite ugnį iki mažos, įdėkite sviesto, įberkite čiobrelių, stambiai supjaustytų česnako skiltelių.

Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po minutę-dvi.

Išimkite kepsnį ir apiberkite pipirais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai

Be galo skanūs daržovių kotletukai
Lengvai paruošiamas
1 val.

Be galo skanūs daržovių kotletukai

Velykoms: netikras zuikis
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.

Velykoms: netikras zuikis

Kiaušinių kotletai
Lengvai paruošiamas
40 min.

Kiaušinių kotletai