Ingredientai
Jautienos išpjova
300
g
Avokadų aliejus
4
šaukštai
Česnakai
2
skiltelės
Čiobreliai
2
šakelės
Sviestas
1
šaukštas
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
Išimkite iš šaldytuvo likus 20-25 minutėms iki kepimo ir leiskite sušilti iki kambario temperatūros.
Į keptuvę įpilkite 4 šaukštus avokadų aliejus ir gerai įkaitinkite.
Dėkite kepsnį ir kepkite po vieną minutę ant didesnės ugnies iš abiejų pusių.
Apibarstykite druska, kepkite 30 sekundžių.
Apverskite, apibarstykite druska ir kepkite dar 30 sekundžių.
Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po 30 sekundžių.
Sumažinkite ugnį iki mažos, įdėkite sviesto, įberkite čiobrelių, stambiai supjaustytų česnako skiltelių.
Apverskite dar 2 kartus ir kepkite po minutę-dvi.
Išimkite kepsnį ir apiberkite pipirais.
Atsiliepimai