Ingredientai

Kokios šventės be įdarytų kiaušinių? Tuo labiau be šio itin mėgstamo užkandžio neįsivaizduojamas Velykų stalas.

Gaminimo eiga

Įdarytus kiaušinius paruošite labai daug ir suklysti neįmanoma. Kone kiekviena šeimininkė turi savo „firminį“ receptą, kuriuo visada nustebina svečius.

Šioms Velykoms siūlome taip pat paruošti didelę lėkštę įdarytų kiaušinių. Dar geriau, jei namiškiai ir svečiai galės rinktis iš kelių skirtingų rūšių. Atrinkome net skaniausius įdarytų kiaušinių receptus:

Krabų įdaras:Susmulkinkite krabų lazdeles ir sumaišykite su kiaušinių tryniais, konservuotais kukurūzais ir majonezu.

Česnakinis įdaras: Kiaušinių trynius sumaišykite su viena ar dviem išspaustomis česnako skiltelėmis, majonezu ir smulkintais svogūnų laiškais. Papuoškite rūkyto kumpio susukta juostele. Pomidorų įdaras: labai smukliai supjaustykite pomidorus be žievelių ir porus. Juos sumaišykite su kiaušinių tryniais ir majonezu.

Pikantiškas įdaras: Kiaušinių trynius sumaišykite su tarkuotu kietuoju sūriu, labai smulkiai supjaustytomis džiovintomis slyvomis (prieš tai jas užpilkite karštu vandeniu ir palikite pastovėti bent pusvalandį, kad suminkštėtų) ir majonezu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai