Ingredientai
svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
raudonos paprikos
0.5
vnt.
kopūsto
100
g
kalakutienos krūtinėlės
300
g
alyvuogių aliejaus
2
v. š.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
aitriųjų paprikų dribsnių
žiupsnelis
kokosų pieno
250
g
salotų lapų mišinio
1
sauja
Porcijos: 2
Jei ieškote recepto, kokiu norėtumėte nustebinti artimuosius, – išbandykite kokosų piene troškintą kalakutieną. Vos 30 minučių ir gardžiuositės itin skaniu patiekalu.Kokosų piene troškinta kalakutiena – ir pietums, ir vakarienei.
Gaminimo eiga
* Svogūną, česnaką ir papriką supjaustykite stambiais gabalėliais, kopūstą – šiaudeliais.
* Kalakutienos krūtinėlę apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.
* Kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje iš visų pusių po 2 min., kol apskrus.
* Į keptuvę dėkite svogūnus ir česnakus, pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.
* Supilkite 200 g kokosų pieno ir troškinkite apie 20 min.
* Sudėkite smulkintą kopūstą ir paprikas, pilkite likusį kokosų pieną ir dar patroškinkite apie 5–7 min. Sudėkite salotų mišinį.
* Perkelkite viską į lėkštę.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai