Jei ieškote recepto, kokiu norėtumėte nustebinti artimuosius, – išbandykite kokosų piene troškintą kalakutieną. Vos 30 minučių ir gardžiuositės itin skaniu patiekalu.Kokosų piene troškinta kalakutiena – ir pietums, ir vakarienei.

Gaminimo eiga

* Svogūną, česnaką ir papriką supjaustykite stambiais gabalėliais, kopūstą – šiaudeliais.

* Kalakutienos krūtinėlę apšlakstykite aliejumi, pagardinkite druska ir pipirais.

* Kepkite įkaitintame alyvuogių aliejuje iš visų pusių po 2 min., kol apskrus.

* Į keptuvę dėkite svogūnus ir česnakus, pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.

* Supilkite 200 g kokosų pieno ir troškinkite apie 20 min.

* Sudėkite smulkintą kopūstą ir paprikas, pilkite likusį kokosų pieną ir dar patroškinkite apie 5–7 min. Sudėkite salotų mišinį.

* Perkelkite viską į lėkštę.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai