Valgykite dažnai, bet po nedaug

Kai dažnai valgote, raumenys nuolat gauna maistingų medžiagų. Vos pabudusios užkąskite, paskui užkandžiaukite kas kelias valandas. Paskaitykite, ką reikėtų valgyti, kad pasiektumėte norimo rezultato.

Valgykite daug baltymų turinčių produktų

Kiaušiniai, tunas, lašiša, vištiena, pupelės - juose gausu baltymų, kurie palaikys raumenų tonusą. Pats tas, ko reikia norinčioms braziliškų sėdmenų.

Valgykite lėtai įsisavinamų angliavandenių

Neskaldytų grūdų miltų duona, salotos, kukurūzai ir rudieji ryžiai - lėtai įsisavinami angliavandeniai. Juos valgydamos nesustorėsite, o figūra įgaus dailius išlinkimus.

Valgykite gerųjų riebalų

Avokaduose, riešutuose ir žuvyje yra gerųjų riebalų, reikalingų jūsų apatinei kūno daliai.

Nevalgykite apdorotų angliavandenių

Kuo plokštesnis pilvas, tuo geriau matysis sėdmenys, tad venkite apdorotų angliavandenių, kurie užkelia cukrų kraujyje ir skatina insulino šoktelėjimą, nuo kurio kepenyse ir pilve kaupiasi riebalai, skatinantys svorio kaupimąsi. 

Pritūpimai

Pratimai raumenims padės atrodyti dailiai ir moteriškai. Pritūpimai - puikūs pratimai, be to - nieko nekainuoja.

Įtūpstai

Dar vienas puikus pratimas - įtūpstai į priekį. Juos irgi galima daryti namuose, tad nereikės mokėti už sporto klubo abonementą.

Svorių kilnojimas

Jei einate į sporto salę, svarmenų kilnojimas irgi padės siekti norimo rezultato. Mankštinkitės su treniruokliais klubams, kojoms ir pilvo presui.

Pertraukos tarp mankštos

Juk nenorite, kad sėdmenys subliūkštų? Tada tarp mankštos darykite dienos pertrauką. Taip raumenys pailsės iki kitos mankštos.

Masažas

Limfodrenažinis masažas pašalina toksinus ir formuoja sėdmenis. Galite daryti ir įvyniojimus, jie irgi naudingi.