vištiena

543 straipsnių

Vištiena – mėsa, gaunama papjovus gaidį arba vištą. Tai populiariausia paukštienos rūšis. Valgoma krūtinėlė, sparneliai ir kulšelės. Valgoma virta, kepta, rūkyta, vytinta, šutinta. Vištieną galima ilgam laikui užšaldyti, greitai paruošiama.

Kai norisi blynų, bet sotesnių, renkamės lietinius su vištiena. Beje, tai puikus būdas nuo pietų ar vakarienės likusią virtą, keptą ar atroškintą vištieną, kurią belieka susmulkinti. Lietinius su vištiena valgykite su grietine ar jogurtu.

Prekybos tinklas „Iki“

Vieniems ketvirtadienis – mažasis savaitgalis, o „Iki“ pirkėjams tai ir didžiųjų akcijų pradžia. Naudingomis akcijomis garsėjančiame tinkle „Iki“ jau prasidėjo įvairios savaitgalinės nuolaidos. Kad ir ką ketinate gaminti, rasite geros kainos pasiūlymų – nuolaidos „Iki“ taikomos lašišoms, įvairių rūš...

Keptą sultingą mėsos maltinį arba taip vadinamą netikrą zuikį iki šiol gamina daug tradicinės virtuvės mėgėjų. Pasak UAB „Ilzenbergo ūkis“ vadovės Dianos Jokimčienės, net ir pats kasdieniškiausias patiekalas, pagamintas iš šviežių ir natūralių ingredientų, paskanintas tinkamais prieskoniais, gali ta...

Maisto tinklaraštininkė Roma Labžentė (@5produktai) su vyru labai mėgsta traškią vištieną. „Jau teko mėsą išvolioti kukurūzų dribsniuose, kokoso drožlėse, džiūvėsėliuose su ciberžole, avižiniuose dribsniuose, tarkuotame sūryje. Bet šis receptas šiuo metu yra favoritas!“ – sako ir ragina visus pasiga...