vištiena

vištiena

Vištiena – mėsa, gaunama papjovus gaidį arba vištą. Tai populiariausia paukštienos rūšis. Valgoma krūtinėlė, sparneliai ir kulšelės. Valgoma virta, kepta, rūkyta, vytinta, šutinta. Vištieną galima ilgam laikui užšaldyti, greitai paruošiama.

Kotletai tiesiai iš orkaitės: apskrudę išorėje – sultingi viduje

Reikės: 1 kiaušinio 300 g maltos vištienos 300 g žalio žiedynais išskaidyto kalafioro Ryšelio krapų ½ svogūno 1 skiltelės česnako Žiupsnelio...

Kuo Užkalnį pamaitino Venckai? (399)

Šios savaitės didžiausia naujiena – Neringos Venckienės sugrįžimas Lietuvon – turi būti aptarta iš visų pusių. Ne veltui žmonės domėjosi jos...

Sočiai vakarienei: vištienos kepsniai kreminiame garstyčių ir grietinėlės padaže (10)

Kartais taip sunku sugalvoti ką pagaminti vakarienei. Tad turiu jums labai nesudėtingą, greitą ir tikrai skanų sprendimą – vakarienei paruoškite...

DELFI Pyragų diena: po saldžios dienos – štai jums nesaldaus pyrago receptas (4)

Lapkričio 6-oji – Pyragų diena , kuri kasmet švenčiama darbovietėse, mokyklose ir darželiuose. Kepami pyragai ir įvairūs pyragaičiai, už kuriuos...

Ornisho dieta: veiksminga svorio metimo programa, kuri dar ir stiprina sveikatą (7)

Dabar, kai vis didesnio dėmesio sulaukia gausiu gyvulinių baltymų ir riebalų vartojimu pagrįstos mitybos programos (pvz., paleodieta, ketogeninė dieta...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10