riebalai

Ką valgyti? Su Vaida Kurpiene: kenčiantiems nuo aknės ar žvynelinės – štai kaip turėtumėte maitintis

Kenčiate nuo aknės ar žvynelinės? Metas atkreipti dėmesį į tai, ką valgote. Ko negalima valgyti, kai turite aknę ar žvynelinę, laidoje „Ką...

Ekspertė pataria: kaip tinkamai laikyti maisto produktus per karščius

Atėjus karščiams labai svarbu tinkamai laikyti maisto produktus . Juk kartu su vasariška šiluma išauga ir apsinuodijimų maistu rizika. Kad to...

„Kalorijas deginantis“ maistas: dietistė išaiškino, tai tiesa ar mitas (3)

„Dažnai žmonės internete ieško informacijos, kuri pateisintų jų lūkesčius: kaip be pastangų sumažinti svorį, kaip nesportuojant ir vartojant...

Kaip prižiūrėti dažniausiai naudojamą buitinę techniką, kad ji tarnautų ilgiau: įsiminkite pagrindines taisykles

Bet kurio daikto ilgaamžiškumas bei suteikiama nauda labai priklauso nuo to, kaip juo rūpinamasi. Tai supranta daugelis, tačiau neretai prisimena tik...

Ledų technologė paaiškino, kodėl ledus reikia laižyti, o ne kąsti (12)

Atėjus vasarai privalomu jos atributu tikriausiai visi įvardytumėme ledus . Šerbetai, šaldytos sultys, plombyrai – jų yra tiek daug rūšių, kad...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10