pupelės

Kelionė po Šri Lanką, kur yra net 8 UNESCO pasaulio paveldo architektūros paminklai  (3)
2016 m. liepos 24 d. 00:00
Keliauti lėtai populiaru tapo palyginti neseniai. Tada, kai įsibėgėjo lėtojo maisto, lėtojo miesto ir visos kitos lėtojo judėjimo tendencijos. Ieva...
Kreminė vištienos ir daržovių sriuba  (2)
2016 m. liepos 23 d. 00:00
Maisto prekės, už kurias lietuviai negailėjo ir „neįsivaizduojamų“ sumų: tai buvo svajonių objektas  (166)
2016 m. liepos 21 d. 18:55
Tikriausiai kiekvienas turime kokių nors nostalgiškų prisiminimų iš tų laikų, kai...
Išaiškinta žymių terasų paslaptis: kam jas naudojo senovės civilizacija?  (50)
2016 m. liepos 20 d. 15:09
Mokslininkai ne vienerius metus tyrinėja paslaptingas terasas, kurias prieš šimtus metų...
Kuo pakeisti mėsą? 7 baltymų šaltiniai  (104)
2016 m. liepos 20 d. 11:58
Nusprendėte visiems laikams atsisveikinti su gardžiaisiais kepsniais ir mėsainiais? Ši mintis iš tiesų puiki, tačiau būtina numatyti, iš kur ketinate gauti...
Kaip valgant nepriaugti svorio: pasinaudokite šiais patarimais ir džiaukitės rezultatais veidrodyje
2016 m. liepos 19 d. 15:05
Jeigu norite numesti svorį, ar jį pakoreguoti, turite būti sumanūs ir išradingi virtuvėje. Kitu atveju maistas pabos ir norėsite viską mesti. Šie patarimai...
Maistas, kurio negalima valgyti šunims  (1)
2016 m. liepos 16 d. 00:00
Per kelis paskutinius dešimtmečius šunų gyvenimo trukmė vidutiniškai pailgėjo 3...
Imunitetui ir virškinimui būtinas mineralas: kur jo slypi daugiausia?  (7)
2016 m. liepos 15 d. 06:30
Cinkas itin svarbus imunitetui, ląstelių augimui ir jų dalijimuisi, žaizdų gijimui....
Kinų virtuvė: makaronai su daržovėmis ir saldžiarūgščiu padažu  (2)
2016 m. liepos 13 d. 00:10
Tokį patiekalą valgiau rytiečių restorane. Namie pabandžiau kažką panašaus...
Salotos su rūkyta skumbre  (3)
2016 m. liepos 12 d. 00:15
Salotų niekada nebūna per daug. Pateiktos padėkle jos ne tik gražiai atrodys, bet kiekvienas valgytojas galės pasireguliuoti ingridientų kiekius pagal save.
Sveikatos specialistė apie tai, kaip ir kiek suvalgyti  (11)
2016 m. liepos 12 d. 00:00
Svarbu ne tik kokį maisto produktą išsirenkame, pagaminame ir suvalgome , bet daug svarbiau kaip valgome ir kiek suvalgome. Visi tai, regis, žinoma, tačiau...
Gal ir jums jau metas laikytis šarminės dietos?  (1)
2016 m. liepos 11 d. 00:10
Šiuolaikiniai žmonės yra pernelyg surūgę: šarmų jų organizme yra mažai, o...
13 maisto produktų, kurie padės išvengti rėmens  (46)
2016 m. liepos 10 d. 14:15
Gydytojai Jamie Houfman ir Jordanas Sternas bei profesionalus virtuvės šefas, prancūzas...
Pirštelius aplaižysite: ką būtina paragauti Egipte
2016 m. liepos 7 d. 09:41
Egiptietiškų receptų įvairovė plati, patiekalų pasirinkimas – labai įvairus. Kartu...
Lietuviškų šaknų turinti menininkė E. Bizys: kai pirmą kartą pamačiau Lietuvą, mane ištiko šokas  (17)
2016 m. liepos 5 d. 00:00
Lietuvišką pavardę turinti Australijoje gimusi japonų menininkė , grafikos dizainerė Ebony Bizys (35 m.) dievina Tekančios Saulės šalį, vis dėlto...
Amerikoje populiarus gėrimas atkeliavo į Lietuvą: kam patiks, o kuriems geriau nė nemėginti  (46)
2016 m. birželio 29 d. 17:53
Daugelis neįsivaizduoja ryto be garuojančios kavos. Kai sunku nubusti, juntame miego stoką, trūksta energijos, griebiamės kavos puodelio. Šiandieninis itin...
Vijokliniai augalai, tinkantys gyvatvorėms
2016 m. birželio 29 d. 00:03
Tęsiame temą apie įdomesnias gyvatvores. Paminėjome, kad gyvatvorėse galima auginti ne...
Paslaptis, kaip ruošiama ypatinga kava
2016 m. birželio 28 d. 00:01
Kava yra lėta ir įnoringa. Kol šiltų kraštų šalyse kavamedžiai iš lėto...
Glikeminio indekso dieta – energijai atgauti  (9)
2016 m. birželio 28 d. 00:00
Kai norisi nusiraminimo, ranka pati tiesiasi prie šokolado. Vis dėlto jo poveikis...
Kodėl tobula kava skrudinama lėtai?
2016 m. birželio 27 d. 13:19
Kava yra lėta ir įnoringa. Kol šiltų kraštų šalyse kavamedžiai iš lėto sunokina raudonas uogas, prabėga šešetas mėnesių. Dar tiek pat užtrunka, kol...
Spalvos mūsų mityboje: ką valgyti, kad nesirgtume?  (8)
2016 m. birželio 27 d. 00:00
Kokia spalva jūsų mėgstamiausia? O ar mėgstate tos spalvos maistą? Pasirodo, tai turi didelę įtaką mūsų sveikatai.
8 paprasti ir sveiki užkandžiai suteiks jėgų visai dienai  (10)
2016 m. birželio 26 d. 08:48
Pakeiskite įprastą kavos puodelį į vieną iš šių lengvų ir pigių užkandžių!
Moterų mityba pagal amžių: į ką atkreipti dėmesį kiekvienai  (17)
2016 m. birželio 24 d. 22:28
Nieko keisto, kad bėgant metams keičiasi mūsų mitybos įpročiai – juk mėgstami...
Be galo skani itališka pupelių sriuba  (2)
2016 m. birželio 24 d. 00:00
Estijos ūkininkas: sunkumai ir yra tam, kad juos įveiktum  (1)
2016 m. birželio 22 d. 13:20
Estija, kažkada veržliai žengusi Baltijos šalių priešakyje, šiandien apmaudžiai trypčioja prieš netikėtas kliūtis. Skaudžiai smogęs afrikinis kiaulių...
Kulinarės patarimai, kaip gardžiai iškepti kepsnius
2016 m. birželio 22 d. 11:39
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu susiburia nemažas būrys draugų ir giminaičių, o smagios šventės mūsų...
Kaip pigiai, bet skaniai pamaitinti didelę kompaniją?
2016 m. birželio 22 d. 10:02
Joninių naktis – tai senomis tradicijomis apgaubta šventė, kurią paminėti kartu...
Pasakiškai skanus PIEMENĖLIŲ PYRAGAS  (2)
2016 m. birželio 20 d. 14:35
Patys geriausi būdai, kaip išgyventi skyrybas?  (7)
2016 m. birželio 20 d. 11:15
Meilė svaigina panašiai kaip narkotikai, todėl kai partneris nusprendžia skirtis ir...