aA
Šiandien TV3 kanalu pradedamas rodyti realybės šou "Robinzonai". Ketvirtadienio vakarą pirmoji serija, kurioje Rimą apkramtė pitonas, o komandos turėjo išbalsuoti vieną narį, buvo parodyta žiniasklaidai.
  • Už tylėjimą - vaišės
  • Linas pavydi panelių
  • Rimą apkramtė smauglys
  • Laimėjo rusai

    Už tylėjimą - vaišės

    Užvakar Vilniaus Šiaurės miestelyje buvo oficialiai atidarytas specializuotos buitinės technikos prekybos centras "Ogmina". Su šiuo centru glaudžiai susijęs ir didžiausias Baltijos šalių projektas "Robinzonai", tad atidarymo šventėje dalyvavo ir Lietuvos komanda, sulaukusi viešnių - latvių robinzonių Baibos ir Kristinės. Po šilto "Robinzonų" sutikimo keli šimtai prekybos centro svečių pasižiūrėjo pirmąją realybės šou seriją.

    Spaudos broliams teko patiems šiek tiek pabūti robinzonais - TV3 prašomi jie turėjo pasižadėti neskelbti, kas iškrito pirmoje serijoje. Idant tylos įžadai būtų tvirtesni, burnos buvo užkimštos ištaigingais valgiais.

    Be gausaus šaltų patiekalų stalo svečiai vaišinti briedienos troškiniu, vištiena su ananasais, lašišos balandėliais.

    Linas pavydi panelių

    Tarp svečių buvo ir praėjusių metų robinzonai - Linas ir Ieva. Su draugu atvykusi Ieva atrodė per metus pavargusi nuo žiniasklaidos dėmesio, tad vakarojo atokiau nuo šurmulio.

    Tuo tarpu Linas nevengė dėmesio centro. Kai barmenai pademonstravo ugnies šou, žongliruodami degančiais buteliais ar patys pūsdami ugnį, Linas šoko į aikštelę ir ant barmeno išpūsto ugnies kamuolio taikėsi pasišildyti vištos sparnelius.

    Pirmoji "Robinzonų" serija Linui žiūrėjosi "maloniai". "Įdomu viską analizuoti, bet kai tą virtuvę žinai iš vidaus, žinai, kas vyksta už kadro, viską matai kitaip, - sakė Linas. - Bet mes su Vidmantu priėjome tos nuomonės, kad jiems (šių metų robinzonams) nuskilo su panelėmis".

    Lietuvos robinzonų komanda vakarojo salės centre ir seriją stebėjo gana audringai. Jie sukėlė ovacijas latvei Baibai, kuri, iš pradžių su apetitu žiūrėjusi į krabus, vėliau juos išvėmė ant uolų.

    Rimą apkramtė smauglys

    Pirmos serijos didvyriu tapo vilnietis dailininkas Rimas. Vos atplaukus į salą robinzonai rado dėžę, kurios viduje rymojo nemažas pitonas, saugojęs šoką sukėlusį raštelį: "Rytoj vienas iš jūsų turės palikti salą". Robinzonai negalėjo tuo patikėti - tik atvyko ir jau kažką teks išbalsuoti! Bet kadangi buvo pridurta, kad pitono vardas Zigmas, lietuviai turėjo mažą viltį, kad galbūt tai ir bus "narys", kurį teks išmesti.

    Rimas drąsiai ėmėsi iniciatyvos ir, iškėlęs iš dėžės smauglį, taikėsi jį paleisti į džiungles, bet išgirdęs, kad tai gali būti šeštasis komandos narys, suskubo smauglį susigrąžinti. Už uodegos partemptam gyviui ramybės drumstėjas nepatiko ir jis Rimui kelissyk kirto.

    Rimas "VL VAkaro žinios" sakė, kad vargšelis Zigmas išgyveno didžiausią stresą - "jis iš pradžių apsividuriavo, o tik paskui kando savo mažuliukais dantukais." Rimas sakė, jog ropliais nesišlykšti ir jų nebijo, atvirkščiai - norėjęs net namuose juos laikyti, tik, aišku, ne bet ką, o "proto ribose - kad nesugeltų mirtinai". Saloje Rimui "galvojant apskritai" trūko maisto, todėl grįžęs į Lietuvą jis kurį laiką be saiko kimšo "nesveiką maistą" - picas, mėsainius. Dar dailininkui trūko kino. Išreklamuotosios smėlio blusos jo nekankino, ir išvis saloje, pasak Rimo, buvo mažiau gyvių, nei jis tikėjosi.

    Su smaugliu akimirksniu susitvarkęs Rimas šypsojosi žiūrėdamas, kaip šią problemą sprendė estai. Šie elgėsi it anekdotų personažai, svarstydami: "Tai gyvatė! Ne, ne gyvatė, nes jei ten būtų gyvatė, ji mums įgeltų. Bet su šia lenčiuke galėtumėm nukirsti jai galvą. Arba sutrinti pirštais. Galime ją nudėti ir suvalgyti",

    Lietuvos robinzonai, tikėjęsi, kad vietoj komandos nario galės išbalsuoti pitoną, skaudžiai nusivylė - organizatorių valia jie turėjo atsisveikinti ne su šliužu, o su žmogumi. Pokalbis su juo - pirmadienio "VL Vakaro žinios" numeryje.

    Laimėjo rusai

    Iki vėlyvo vakaro "Ogminoje" linksminęsi robinzonai Vytauto Kernagio paraginti sudalyvavo dar vienoje rungtyje - iš medžio "brūselių" vyrų ir moterų komandos turėjo suręsti kuo aukštesnį statinį. Merginos, kurioms talkininkavo ir latvė, atrodė greitesnės, bet Rimas ir Irmantas buvo originalesni, patys užsilipę ir sušokę ant niekuo nesutvirtino poros metrų statinio.

    Smagieji robinzonai iki vėlyvo vakaro šoko ir dalijo interviu. Į pagrindinį klausimą "kas laimėjo?" dažniausiai atsakinėta: "Draugystė". Robinzonas Gediminas tvirtino, kad net žmonai nėra atskleidęs tiesos. Ugnė guodėsi, kad jai "žiauriai norisi" kam nors išduoti paslaptį. Pro šalį pėdinęs režisierius Vygintas Prebergas leido Ugnei sakyti tiesą. Paklaususi, ar tikrai gali, ji tarė: "Laimėjo rusai". Taip Lietuvos stovykloje buvo juokaujama dėl to, kad nacionalinį šou "Robinzonai" turį rusai atrodė galingiausi - jų filmavimo grupėje dirbo apie 60 žmonių, skraidė malūnsparniai, rusai naudojosi pažangiausia technika, gerokai aplenkusia Baltijos šalis.

    Įvertink šį straipsnį
    Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
    (0 žmonių įvertino)
    0