aA
R.Paulauskas netiki pasakomis ir gražiais vyrais. Su Naujosios sąjungos lyderiu Artūru Paulausku Seimo rinkimuose vienoje apygardoje kovosiantis Tautos pažangos partijos vicepirmininkas teigia esąs "realusis Paulauskas", o jo oponentas - "pasakų Paulauskas".
Rolandas Paulauskas
Rolandas Paulauskas
© "Lietuvos žinios"
Kadangi Tautos pažangos partija rinkimuose nedalyvauja, Nepriklausomybės Akto signataras, buvęs laidos "Kas geresnio, premjere" vedėjas R.Paulauskas įrašytas į parlamentaro Kazio Bobelio vadovaujamos Krikščionių demokratų sąjungos sąrašus. R.Paulauskas Šiaulių Saulės rinkimų apygardoje dėl Seimo nario vietos varžysis su Naujosios sąjungos (NS) pirmininku A.Paulausku.

Vakar spaudos konferencijoje R.Paulauskas apgailestavo, kad eidami į balsavimo apylinkes dauguma žmonių net nežino, kodėl balsuoja už vieną ar kitą kandidatą. "Žmonės balsuoja už politiką todėl, kad jis yra "gražus vyras", "gražiai šneka" arba yra "geras žmogus", - įsitikinęs buvęs Seimo narys. Jo teigimu, didžioji dalis politikų yra "naudininkai", kurie prieš rinkimus subėga į populiarias partijas, išrenkami į valdžią, ten "pasiima ką reikia" ir partiją sužlugdo.

R.Paulauskas paskelbė pradedąs akciją "Piliečiai už protingą valdžią", kurios tikslas - remiantis politologų pagalba, paaiškinti žmonėms, kuo viena partija skiriasi nuo kitos. Beje, R.Paulauskas niekaip negalėjo paaiškinti, ar ši akcija bus objektyvi, nes spaudos konferencijos pradžioje kaip patį sąžiningiausią šalies politiką jis nurodė savo "šefą" K.Bobelį.

"Pažangietis" taip pat apgailestavo, kad žmonės šiais laikais neskaito partijų rinkimų programų, tačiau žurnalistų paprašytas pristatyti savo programą jis atsakė, kad "tai vis tiek niekam neįdomu".

Konkuravimą vienoje apygardoje su A.Paulausku jo bendrapavardis, save tituluojantis "realiai mąstančiu", vadina iššūkiu "pasakomis", nes, jo teigimu, su A.Paulausku susitinkantys žmonės tik jas ir tegirdi.

Tuo tarpu NS informacinio centro vadovė Nijolė Steiblienė LŽ teigė, kad į R.Paulausko pareiškimus nebus reaguojama.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Pasaulinio pripažinimo sulaukusi dr. Ieva Plikusienė – apie imunitetą visai kitu, nei mums įprasta, kampu

„Tiesą sakant, apie didelį pripažinimą negalvojau, tiesiog dirbu darbą, kurį myliu", – sako...

Su kuo kariausim? Buvęs prezidento Trumpo patarėjas Boltonas: kas mūsų laukia, jeigu jis sugrįš išskirtinė Delfi medžiaga

Remsime Ukrainą tiek, kiek reikės. Taip daugiau nei du metus kalba JAV prezidentas Joe Bidenas....

Karas Ukrainoje. Rusija paskelbė kriminalinę Zelenskio paiešką Rusams Charkive atakavus civilinę infrastruktūrą, pranešama apie aukas (12)

Šeštadienį Rusija paskelbė kriminalinę Zelenskio paiešką. Kaip praneša ukrainiečių naujienų...

Po BMW skrydžio į upę nuskendo moteris ir mergytė, o galimą kaltininką apleido atmintis (10)

Jaunos moters ir mergytės gyvybės per kelias minutes užgeso į upę įlėkus automobiliui....