aA
Spalio 12 d. įvyksiantys Seimo rinkimai labai svarbūs, nes nuo jų rezultatų priklausys, ar Lietuvoje ir toliau leisime klestėti ir įsigalėti monopolijoms ir „valstybininkų“ klanams, ar tauta drąsiai išreikš savo valią, kad nebenori taip toliau gyventi ir savo balsus atiduos partijoms, kurios Lietuvos ateitį mato kitokią.
Loreta Graužinienė
Loreta Graužinienė
© DELFI (J.Markevičiaus nuotr.)
Stebina vieši prezidento pareiškimai, kad jis vėl už vaivorykštinę koaliciją. Ar tai reiškia, kad po rinkimų 2 K projektas (Kirkilas + Kubilius) ir toliau valdys Lietuvą? Tiksliau ne jie valdys, o valdys „valstybininkai”, monopolininkai, per pastaruosius metus parodę, kad nuskurdintus ir įbaugintus žmones lengviau valdyti. Stebina toks prezidento požiūris į Lietuvą kaip valstybę.

Esame maža tauta, maža valstybė. Kiekvienas iš mūsų turime nepamiršti, kad mūsų visų tikslas bendras – kad Lietuva būtų laisva, klestinti valstybė, kad mums, mūsų vaikams ir anūkams čia turi būtų gera ir saugu gyventi.

Apžvelkime, kas mūsų valstybę valdė visus aštuoniolika nepriklausomybės metų. Pasikeisdami valdė konservatoriai ir socialdemokratai, o paskutiniais metais, net nebeslėpdami, kad visada valdė kartu, viešai išdrįsę išduoti savo rinkėjus sudarė bendrą sąjungą, kurią galima pavadinti socialkonservatoriai. Pažiūrėkime į šių partijų vadovų biografijas ir daugelyje jų rasime, kad tarybiniais metais dauguma jų buvo uolūs komunistų partijos nariai .

Aš esu įsitikinusi, kad mes turime kurti kitokią Lietuvą. Lietuvą, kurios valdžios vairą perimtų jaunesnės kartos žmonės, išaugę kitose sąlygose, negyvenę marksizmo ir leninizmo idėjų vedami. Tik laisvi žmonės gali priimti pragmatiškus, teisingus ir visai tautai reikalingus sprendimus. Tik drąsūs ir atkaklūs politikai gali kovoti, kad tikros ir nesunaikinamos idėjos būtų įgyvendintos.

Mes už ateitį, už jaunų žmonių atėjimą į politiką. Tik drąsūs ir nebijantys pasakyti savo nuomonės žmonės yra laisvi savo sprendimuose.

Kviečiu visus ateiti spalio 12 d., nelikti abejingais Lietuvos ateičiai, mūsų, mūsų vaikų, anūkų ateičiai. Kiekvienas Jūsų balsas gali būti lemiamas. Liaudies išmintis sako, kad vienas lauke ne karys, todėl kovotojams būtinas Jūsų, Lietuvos žmonių, palaikymas.

Koalicijos „Darbo partijos + jaunimas“ sąraše Nr, 10 – laiko patikrinti, drąsūs, ištikimi bendraminčiai, pasiryžę ir toliau kovoti už Lietuvą, už tikrų, nesunaikinamų idėjų įgyvendinimą.

Tikiu savo komanda. Tikiu, kad Lietuvos žmonės supranta, jog Lietuvos ateitis kiekvieno Jūsų rankose.

Nebūkite abejingi, ateikite spalio 12 d. ir atlikite savo pilietinę pareigą Lietuvos valstybei.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0