aA
Ketvertuko susilaukusiai tauragiškių šeimai Tauragės savivaldybė skyrė 1,5 tūkst. eurų išmoką ir ieško didesnių, patogesnių namų.
Tauragiškių ketvertukas
Tauragiškių ketvertukas
© DELFI koliažas (R.Achmedovo nuotr.)

Kaip rašė DELFI, gimus ketvertukui, šeimoje augs šeši vaikai, tad dviejų kambarių butas bus ankštokas.

„Trijų kambarių butą renovuoto daugiabučio pirmame aukšte mes jau nusižiūrėjome. Dėl jo skyrimo šeimai spręstume artimiausiame Tarybos posėdyje. Tačiau gal tauragiškiai pasiūlys dar geresnius namus – didesnį butą ar namelį“, – turinčius nekilnojamo turto kvietė atsiliepti Tauragės meras Sigitas Mičiulis.

Kaip užsiminė DELFI pašnekovas, Tauragėje yra apie tūkstantį butų, kuriuose niekas negyvena, nes šeimininkai išvykę į užsienį. „Tačiau žmonės, matyt, tikisi grįžti, neparduoda butų, todėl Tauragėje nekilnojamojo turto paieškos nelengvos“, – sakė meras.

Ketvertuką pagimdžiusią tauragiškę S. Mičiulis sveikins ketvirtadienį. „Važiuosime aplankyti. Kai sužinojau naujieną, tą pačią dieną skambinau mamai, norėdamas pasveikinti, tačiau nepavyko pasikalbėti, nes dabar šeima turi rūpesčių, mama pavargusi po operacijos“, – suprantama merui.

Džiaugsmas visai Lietuvai būtų, jei patriotiškai nusiteikusios mūsų moterys, mamos, pradės gimdyti ne po vieną, o po tris, keturis vaikus. Jei gimdys kaip senovėje Žemaitijos moterys, Lietuva neišnyks“, – sakė meras.

Sužinojusi apie ketvertuko gimimą, trečiadienį Tauragės rajono taryba šeimai skyrė vienkartinę išmoką, kuri sieks apie 1,5 tūkst. eurų. „Kiek žinau, šeimą sveikins ir „Vilkyškių pieninė“, kurioje mama dirbo. Na, o aš labai tikiuosi, kad taryba pritars siūlymui skirti didesnį būstą, nes atvejis – ypatingas“, – pabrėžė S. Mičiulis.

Kaip rašė DELFI, sužinojusi, kad laukiasi ketvertuko, tauragiškė Lina Strangienė ne išsigando, o juokėsi, byrėjo džiaugsmo ašaros. „Pastojau per Valentino dieną. Štai dovana“, – sakė daugiavaikė mama, antradienio rytą Kauno klinikose pagimdžiusi keturias mergytes.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Ant ledo – kraujo klanai, butelių šukės ir įsilinksminęs Jasikevičius: penki ritulininkų nuotykiai Lietuvoje

Pasų neturėję ir dėl to diskvalifikuoti konkurentai, dujų nuotėkis per varžybas, žiūrovus...

10 metų pakeltose lysvėse daržininkaujanti Renata Ničajienė pasakė, ką jose auginti, o ko ne

Į svetimą daržą paspoksoti mėgstantys internautai sutiks – Renatos Ničajienės pakeltos...

Tokio savaitgalio laukėme jau seniai: viena diena bus ypač vasariška

Šiandien mūsų šalies orus lems aukšto slėgio sūkurio vakarinė dalis.

Motiejūno vedama „Monaco“ dramatiškai parklupdė Šaro „Fenerbahče“ (1)

„Monaco“ su Donatu Motiejūnu dramatiškai atsitiesė Eurolygos ketvirtfinalio serijoje. Pirmame...

Fausta Marija Leščiauskaitė. Rytinė kava iš Kalabybiškio miesto savivaldybės puodelio, garbės raštai ir 100 tūkstančių šokoladui Seime (8)

„Mes čia jums tokią dovanėlę turime”, – išgirstu žodžius, kurie sukelia dejavu jausmą....

Radinys Argentinoje nustebino paleontologus: tai – čakizauras, iki šiol neregėtas unikalios anatomijos padaras

Argentinos paleontologai skelbia atradę naują vidutinio dydžio žolėdį dinozaurą – šie...