aA
Belgijos mieste Limburge kaip niekada padaugėjo leistiną greitį viršijančių vairuotojų. Policija visiškai neturi pinigų, kad galėtų paštu nusiųsti vairuotojams kvitą už baudą.
Vodka

Mokytojas iš Volgogrado Jurijus Chakrenovas 3 metams sėdo į kalėjimą. Matematika paprasta. Mokiniai gaudavo gerus pažymius mainais už degtinės butelį.

Skrudintuvė

Olivia Ashby iš Volmerio kažkodėl pagalvojo, kad skrudintuvėje paslėptų pinigų tikrai niekas neras. Ji buvo teisi, nes jos anūkas taip pat nerado. Tik štai bėda, varganai gyvenanti moteris nelabai gali leisti anūkėliui pasigaminti sumuštinį už 340 JAV dolerių (1,36 tūkst. Lt).

Spuogai

Šauktinis Alanas Redpathas įveikė fizinio pasirengimo ir psichologinius testus, kurių reikia norint tarnauti Didžiosios Britanijos armijoje. Tačiau bent kol kas jam teks palūkėti, nes jo paslaugų atsisakyta dėl per daug spuoguoto veido. Alanas mano, jog šalies Gynybos ministerijos vadai įsitikinę, kad spuogai ant veido gali būti puikus taikinys snaiperiui.

Laikrodis

Kino filmų kompanija Kalifornijoje filmavo 1256 m. sceną. Aišku, tų laikų scenografija ir dekoracijos brangiai kainuoja, tačiau kompanijos prodiuseris vis tiek pasipiktino, kai už trumpo siužeto filmavimą teko sumokėti net 37 503 dolerius. (150,12 tūkst. Lt). Tokia brangi filmavimo sąmata išėjo todėl, kad siužetą teko filmuoti net 4 kartus. Visi ankstesni mėginimai buvo blogi, mat pagrindinis herojus užmiršdavo nuo riešo nusisegti kvarco laikrodį.

Akcija

Policininkas Fransas Goberis iš Berlyno puolė į neviltį. Jo žmona nieko nedirba, o namie vis tiek nuolat sukrautos neplautų lėkščių krūvos. Fransas ėmėsi veiklos. Jis prikalbino septynis bendradarbius visą savaitę iš savo namų nešti neplautus indus ir dėti juos šalia jo namų durų.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0

Top naujienos

Ant ledo – kraujo klanai, butelių šukės ir įsilinksminęs Jasikevičius: penki ritulininkų nuotykiai Lietuvoje

Pasų neturėję ir dėl to diskvalifikuoti konkurentai, dujų nuotėkis per varžybas, žiūrovus...

10 metų pakeltose lysvėse daržininkaujanti Renata Ničajienė pasakė, ką jose auginti, o ko ne (1)

Į svetimą daržą paspoksoti mėgstantys internautai sutiks – Renatos Ničajienės pakeltos...

Tokio savaitgalio laukėme jau seniai: viena diena bus ypač vasariška

Šiandien mūsų šalies orus lems aukšto slėgio sūkurio vakarinė dalis.

Motiejūno vedama „Monaco“ dramatiškai parklupdė Šaro „Fenerbahče“ (2)

„Monaco“ su Donatu Motiejūnu dramatiškai atsitiesė Eurolygos ketvirtfinalio serijoje. Pirmame...

Fausta Marija Leščiauskaitė. Rytinė kava iš Kalabybiškio miesto savivaldybės puodelio, garbės raštai ir 100 tūkstančių šokoladui Seime (12)

„Mes čia jums tokią dovanėlę turime”, – išgirstu žodžius, kurie sukelia dejavu jausmą....

Radinys Argentinoje nustebino paleontologus: tai – čakizauras, iki šiol neregėtas unikalios anatomijos padaras

Argentinos paleontologai skelbia atradę naują vidutinio dydžio žolėdį dinozaurą – šie...