1 kaliaropės,
1 morkos,
3-4 cikorijos galvučių,
4 valg. šaukštų natūralaus jogurto,
1 valg. šaukšto garstyčių padažo,
1 citrinos sulčių,
smulkintų petražolių.
Kaliaropę supjaustykite šiaudeliais, morką sutarkuokite, cikorijas taip pat susmulkinkite. Viską sumaišykite. Jogurtą išmaišykite su garstyčiomis ir citrinų sultimis. Padažą užpilkite ant susmulkintų daržovių ir dar kartą išmaišykite.
Sudėję salotas į negilų indą, papuoškite jas petražolėmis.
Skanaus!
Top naujienos
Ant ledo – kraujo klanai, butelių šukės ir įsilinksminęs Jasikevičius: penki ritulininkų nuotykiai Lietuvoje
Pasų neturėję ir dėl to diskvalifikuoti konkurentai, dujų nuotėkis per varžybas, žiūrovus...
10 metų pakeltose lysvėse daržininkaujanti Renata Ničajienė pasakė, ką jose auginti, o ko ne
Į svetimą daržą paspoksoti mėgstantys internautai sutiks – Renatos Ničajienės pakeltos...
Tokio savaitgalio laukėme jau seniai: viena diena bus ypač vasariška
Šiandien mūsų šalies orus lems aukšto slėgio sūkurio vakarinė dalis.
Motiejūno vedama „Monaco“ dramatiškai parklupdė Šaro „Fenerbahče“ (1)
„Monaco“ su Donatu Motiejūnu dramatiškai atsitiesė Eurolygos ketvirtfinalio serijoje. Pirmame...
Fausta Marija Leščiauskaitė. Rytinė kava iš Kalabybiškio miesto savivaldybės puodelio, garbės raštai ir 100 tūkstančių šokoladui Seime (8)
„Mes čia jums tokią dovanėlę turime”, – išgirstu žodžius, kurie sukelia dejavu jausmą....
Radinys Argentinoje nustebino paleontologus: tai – čakizauras, iki šiol neregėtas unikalios anatomijos padaras
Argentinos paleontologai skelbia atradę naują vidutinio dydžio žolėdį dinozaurą – šie...