Ingredientai

Morkos 1 vnt.
Ropės 1 vnt.
Rauginti grybai 5 vnt.
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį
Porcijos: 4
Skamba neįprastai? Verta pabandyti.

Gaminimo eiga

Žuvies filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.

Agurkus, morką, ropę ir petražolių šaknis nulupkite, supjaustykite kubeliais.

Grybus smulkiai supjaustykite.

Į molinius kepimo indus sluoksniais sudėkite daržoves, grybus ir žuvį. Įberkite pipirų grūdelių, įdėkite po gabalėlį lauro lapo. Užpilkite turinį nedideliu kiekiu vandens ir aliejaus.

Sudėkite indelius į 200 laipsnių karštumo orkaitę, kepkite apie 40 min.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai