Ingredientai
Menkės
600
g
Sviestas
50
g
Pienas
150
ml
Žuvies sultinys
150
ml
Miltai
20
g
Grietinė
60
g
Porai
pagal skonį
Šparagai
pagal skonį
SANTA MARIA pipirai
pagal skonį
SANTA MARIA druska
pagal skonį
Citrininiai žuvies prieskoniai Santa Maria
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Žuvies filė pabarstykite druska, pipirais ir citrininiais žuvies prieskoniais, pavoliokite mituose ir apkepkite keptuvėje su sviestu.
Iš miltų, sviesto, pieno ir žuvies sultinio paruoškite padažą.
Porų griežinėlius ir šparagus apvirkite pasūdytame vandenyje.
Į lėkšte pilkite padažą sudėkite daržoves ir žuvį, papuoškite žalumynais.
Atsiliepimai