Ingredientai
Daržovės
250
g
Česnakai
2
skiltelės
Aliejus kepimui
2
šaukštai
Kiaušiniai
2
vnt.
SANTA MARIA LIME WOK prieskonių mišinys
1
pakelis
Krevetės išdarinėtos
400
g
SANTA MARIA austrių padažas
2
šaukštai
Laimo vaisių sultys
1
vnt.
Kalendros
1
sauja
Porcijos: 4
Tai „wok“ ryžių ir krevečių patiekalas, labai tinkantis su daržovėmis, pavyzdžiui, cukriniais žirniais, morkomis, žaliomis saldžiosiomis paprikomis, svogūnais ir žaliaisiais žirneliais.
Gaminimo eiga
1. Pakepkite daržoves ir česnaką aukštoje temperatūroje 1–2 minutes.
2. Sumažinkite ugnį ir sudėkite išplaktus kiaušinius, kartkartėmis pamaišydami.
3. Sudėkite LIME WOK prieskonių mišinį, krevetes ir virtus ryžius. Viską palengva sumaišykite, kad ryžiai nesuliptų.
4. Supilkite SANTA MARIA austrių padažą, žaliosios citrinos sultis ir išmaišykite.
5. Papuoškite smulkintomis kalendromis ir iškart patiekite.
Atsiliepimai