Ingredientai

viščiukų šlaunelių mėsos be kaulo 1 kg
aliejaus 3 v. š.
česnako 2 skiltelės
aitriosios paprikos 1 vnt.
bolivinių balandų 200 g
kumino 0.5 a. š.
šviežių kalendrų 20 g
moliūgo 500 g
sultinio arba vandens 500 ml
Druskos ir pipirų pagal skonį
Porcijos: 6

Gaminimo eiga

1. Sudėkite į dubenį viščiukų šlaunelių mėsą, suberkite aitriąją ir saldžiąją paprikas, druską, pipirus ir gerai išmaišykite.

2. Į dubenį suberkite smulkiai sukapotą česnaką, kubeliais supjaustytą moliūgą, cukiniją, bolivines balandas ir sumaišykite su kumino prieskoniais.

3. Keptuvėje, tinkamoje naudoti orkaitėje, įkaitinkite aliejų. Sudėkite vištieną ir kepkite nevartydami, kol viena vištienos pusė apskrus. Mėsą apverskite ir sudėkite paruoštas daržoves, supilkite sultinį ir uždenkite keptuvę dangčiu. Troškinį pagardinkite druska, pipirais ir dėkite į įkaitintą iki 180 °C orkaitę. Kepkite apie 35 minutes.

4. Patiekiamą patiekalą papuoškite kapotais kalendrų lapeliais.

Receptu dalijasi RIMI.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai