Ingredientai
Vištienos filė
600
g
Morkos
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Konservuoti ananasai
200
g
Sojos padažas
2
šaukštai
Krakmolas
2
šaukštai
Ryžių actas
1
šaukštas
Cukrus
1
šaukštas
Džiovinto imbiero milteliai
0.5
šaukštelio
Konservuotų ananasų sultys
2
šaukštai
Porcijos: 2
Jei norite sočių ir skanių pietų, gaminkite vištieną kiniškai. Maloniai saldžiarūgštis skonis nieko nenuvils. patiekite vištieną kiniškai su ryžiais.
Gaminimo eiga
1. Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
2. Paprikoms išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.
3. Morkas supjaustykite trumpais, bet gana plačiais šiaudeliais.
4. Svogūną supjaustykite gana stambiais gabaliukais.
5. Ananasų gabaliukus nusunkite.
6. Sumaišykite visas padažo dalis.
7. Vištieną dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite apie 10 minučių, kol ims gražiai skrusti.
8. Suberkite daržoves ir vis pamaišant kepkite dar 6 minutes.
9. Suberkite ananasus ir maišant kepkite dar 5 minutes.
10. Supilkite padažą ir maišant kepkite dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.
11. Patiekite su virtais ryžiais.
Atsiliepimai