Ingredientai
Šparagai
sauja
Aliejus
1
šaukštas
Burokėliai dideli
1
vnt.
Agurkai
2
vnt.
Špinatai laukiniai
sauja
Avokadai
1
vnt.
Migdolai skrudinti
sauja
Apelsino žievelė
1
vnt.
Apelsinų sultys
3
šaukštai
Garstyčios
2
šaukštai
Medus
1
šaukštelis
Balzaminis actas
2
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Aliejus
2
šaukštai
Žagrenis
1
šaukštelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Įkaitinkite keptuvę.
Įtrinkite šparagus aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais.
2 min. apkepkite šparagus.
Sumaišykite garstyčias, balzaminį actą, apelsino žievelę, apelsino sultis ir medų.
Įberkite į padažą druskos, pipirų, įpilkite aliejaus (įberkite žagrenį, jei naudojate).
Sumaišykite nuluptą ir supjaustytą plonais griežinėliais burokėlį, smulkintus šparagus, laukinius špinatus, avokadą ir agurkus, apliekite padažu ir patiekite.
Atsiliepimai