Ingredientai

Aliejus 1 šaukštas
Agurkai 2 vnt.
Avokadai 1 vnt.
Apelsinų sultys 3 šaukštai
Garstyčios 2 šaukštai
Medus 1 šaukštelis
Balzaminis actas 2 šaukštai
Druska pagal skonį
Aliejus 2 šaukštai
Žagrenis 1 šaukštelis
Porcijos: 2

Gaminimo eiga

Įkaitinkite keptuvę.

Įtrinkite šparagus aliejumi, apibarstykite druska ir pipirais.

2 min. apkepkite šparagus.

Sumaišykite garstyčias, balzaminį actą, apelsino žievelę, apelsino sultis ir medų.

Įberkite į padažą druskos, pipirų, įpilkite aliejaus (įberkite žagrenį, jei naudojate).

Sumaišykite nuluptą ir supjaustytą plonais griežinėliais burokėlį, smulkintus šparagus, laukinius špinatus, avokadą ir agurkus, apliekite padažu ir patiekite.

Gourmantine

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai