Ingredientai
Malta mėsa
1
kg
Svogūnai
2
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Aliejus
2
šaukštai
Saldžiosios paprikos
3
vnt.
Pomidorų pasta
3
šaukštai
Pomidorai
2
vnt.
Alus tamsus
stiklinė
Kava stipri
stiklinė
Aitriosios paprikos milteliai
1
šaukštelis
Džiovintos saldžiosios paprikos
1
šaukštelis
Druska
2
šaukšteliai
Raudonėliai
2
šaukšteliai
Jei vietoj maltų aitriųjų paprikų įdėsite šviežių – patiekalui suteiksite dar daugiau aštrumo.
Gaminimo eiga
Susmulkintus svogūnus ir česnakus įkaitintame aliejuje troškinkite, kol jie taps permatomi. Sukrėskite maltą mėsą ir ją apkepinkite.
Po kurio laiko įdėkite kubeliais supjaustytą papriką ir pakepinkite dar
kelias minutes.
Viską sudėkite į puodą, suberkite smulkintus pomidorus ir prieskonius, supilkite pomidorų pastą, alų, kavą. Viską gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies 50 minučių.
Patiekite su virtais ryžiais ar bulvėmis.
Atsiliepimai