Ingredientai

Miltai 2 puodeliai
Kepimo milteliai 1 šaukštas
Druska 1 šaukštelis
Juodieji malti pipirai 0.5 šaukštelio
Ryžių miltai 0.5 puodelio
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Menkių filė perpjaukite per pusę į lygias dalis.

Gerai apvoliokite ryžių miltuose.

Didesniame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, prieskonius, kiaušinį ir stipriai gazuotą mineralinį vandenį. Tešlą gerai išplakite.

Į tešlą merkite žuvies gabaliukus, ištraukite ir dėkite virti-kepti į įkaitintą puode aliejų.

Kepkite apie 5 minutes, kol žuvies gabaliukai gražiai apskrus.

Iškeptą žuvį dėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų riebalai.

Apibarstykite druska.

Patiekite su skrudintomis bulvytėmis ir šviežiomis daržovėmis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai