Ingredientai

Ryžiai 200 g
Morkos 2 vnt.
Porai 1 vnt.
Druska pagal skonį
Baltieji pipirai pagal skonį
Aliejus 2 v. š.
Porcijos: 6
Tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta dalijasi lengvai pagaminamo troškinio receptu.

Gaminimo eiga

1. Puode, kuriame ruošime troškinį, įkaitiname aliejų.

2. Dedame tarkuotas morkas, smulkintą porą ir pakepiname, kol suminkštės. Sudedame kalakutienos faršą ir kepiname, kol sušoks į gabaliukus ir iškeps.

3. Į puodą dedame smulkintus kopūstus, beriame ryžius, dedame pomidorų padažą, gardiname druska, pipirais.

4. Pilame apie 600 ml. vandens (galima daržovių sultinio) ir uždengus dangčiu troškiname apie 15-20 min. ant vidutinės kaitros. Jei reikia, įpilame vandens. Dedame aitriąją papriką ir patroškiname dar 5 min.

Skanaus!
„Samčio užrašai“

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai