Ingredientai
Kiaulės kojos
2
vnt.
Kiauliena
250
g
Prieskoninės daržovės
200
g
Svogūnai
pagal skonį
Česnakai
pagal skonį
Lauro lapai
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Druska
pagal skonį
Gaminimo eiga
Kiaulės kojas ir mėsą gerai nuplaukite ir virkite ant silpnos ugnies 4 valandas. Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas prieskonines daržoves. Baigiant virti pasūdykite.
Išvirus sultinį nukoškite, atvėsusią mėsą nuimkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite.
Ant dubens dugno išdėliokite supjaustytas virtas morkas, sudėkite mėsą ir užpilkite sultiniu.
Kai šaltiena sustings, nuo viršaus gražiai nuimkite riebalus, išverskite į plokščią lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais.
Šaltienai galite naudoti ir kitokią mėsą - pridėti truputį jautienos ir vištienos, tada patiekalo skonis bus turtingesnis.
Atsiliepimai