Ingredientai

Svogūnai pagal skonį
Česnakai pagal skonį
Lauro lapai pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Druska pagal skonį

Gaminimo eiga

Kiaulės kojas ir mėsą gerai nuplaukite ir virkite ant silpnos ugnies 4 valandas. Likus valandai iki virimo pabaigos, sudėkite supjaustytas prieskonines daržoves. Baigiant virti pasūdykite.

Išvirus sultinį nukoškite, atvėsusią mėsą nuimkite nuo kaulų ir smulkiai supjaustykite.

Ant dubens dugno išdėliokite supjaustytas virtas morkas, sudėkite mėsą ir užpilkite sultiniu.

Kai šaltiena sustings, nuo viršaus gražiai nuimkite riebalus, išverskite į plokščią lėkštę ir papuoškite petražolių lapeliais.

Šaltienai galite naudoti ir kitokią mėsą - pridėti truputį jautienos ir vištienos, tada patiekalo skonis bus turtingesnis.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai