Ingredientai
Miltai
2
stiklinės
Kiaušiniai
2
vnt.
Rikotos sūris
200
g
Fetos sūris
400
g
Šparagai
400
g
Vanduo
1
stiklinė
Kiaušiniai
2
vnt.
Pienas
1
stiklinė
Bazilikai
žiupsnelis
Muskato riešutai
žiupsnelis
Porcijos: 8
Labai skanus, išskirtinis apkepas fetos sūrio mėgėjams. Liesas ir mažai kaloringas.
Gaminimo eiga
Sumaišykite miltus, kiaušinius ir rikotos sūrį.
Gauta tešla išlipdykite sviestu pateptą orkaitės formą.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 4 minutes.
Užvirinkite vandenį, suberkite supjaustytus šparagus ir uždengę patroškinkite juos 5 minutes.
Sudėkite ant apkepto papločio supjaustytą fetos sūrį, šparagus ir truputį pjaustytų bazilikų.
Sumaišykite pieną, kiaušinius, maltus muskatus ir šį maišinį užpilkite ant apkepo.
Kepkite 200 laipsnių orkaitėje 20 minučių, kol kiaušinių maišinys sukietės ir apkepas šviesiai paruduos.
Atsiliepimai