Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Šparagines pupeles nuplaukite ir supjaustykite maždaug 3 cm gabaliukais.

Supilkite į puodą pieną, užvirinkite. Įberkite druskos. Suberkite 1 stiklinę šparaginių pupelių, pavirkite 5 min. (jos turi išlikti kiek traškios), tada nukoškite.

Likusias pupeles sudėkite į puodą su pienu. Įberkite pipirų, muskato riešuto, virkite 12 – 15 min., paskui sutrinkite trintuvu. Pertrinkite per sietelį, tada vėl sudėkite į puodą.

Krakmolą ištirpinkite 1 šaukšte šalto vandens, supilkite į puodą. Užvirinkite, pavirkite 2 min., vis pamaišydami. Supilkite citrinos sultis, išmaišykite sriubą ir išpilstykite į dubenėlius. Papuoškite šparaginių pupelių galiukais ir krabų lazdelių gabalėliais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai