Ingredientai

Česnakai 2 skiltelės
Raudonėliai 1 šaukštas
Aliejus 1 šaukštas
Cukrus 0.5 šaukštelio
Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Porcijos: 4
Spagečiai puikiai tinka su padažu iš konservuotų pomidorų ir tunų. Šį patiekalą pagaminsite labai greitai.

Gaminimo eiga

Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje.

Pridėkite konservuotų pomidorų, pomidorų padažo ir kartkartėmis pamaišydami patroškinkite 5 minutes.

Pagardinkite raudonėliais, įberkite druskos, pipirų ir cukraus.

Nuspauskite konservuotus tunus, sudėkite į padažą ir išmaišykite (daugiau nekaitinkite).

Patiekite su tik ką išvirtais spagečiais.

Patiekalą tinka papuošti šviežiais raudonėliais, galima užbarstyti tarkuoto parmezano sūrio.

Mano namai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai