Ingredientai
Spagečiai
250
g
Svogūnai
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Raudonėliai
1
šaukštas
Aliejus
1
šaukštas
Konservuoti pomidorai
400
g
Pomidorų padažas
2
šaukštai
Konservuoti tunai
1
indelis
Cukrus
0.5
šaukštelio
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Spagečiai puikiai tinka su padažu iš konservuotų pomidorų ir tunų. Šį patiekalą pagaminsite labai greitai.
Gaminimo eiga
Svogūną ir česnaką susmulkinkite ir pakepinkite aliejuje.
Pridėkite konservuotų pomidorų, pomidorų padažo ir kartkartėmis pamaišydami patroškinkite 5 minutes.
Pagardinkite raudonėliais, įberkite druskos, pipirų ir cukraus.
Nuspauskite konservuotus tunus, sudėkite į padažą ir išmaišykite (daugiau nekaitinkite).
Patiekite su tik ką išvirtais spagečiais.
Patiekalą tinka papuošti šviežiais raudonėliais, galima užbarstyti tarkuoto parmezano sūrio.
Atsiliepimai