Ingredientai

Balta duona 8 riekelės
Sviestas 2 šaukštai
Spanguolės 2 stiklinės
Vanduo stiklinė
Cukrus 3 šaukštai
Rudasis cukrus 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių.

Produktus džemui sudėkite į puodą, kai užvirs, maišykite ir dar 10 – 15 min. pavirinkite.

Įtieskite į kepimo skardą sviestinio popieriaus.

Nupjaustykite nuo duonos riekelių pluteles. Užtepkite ant dviejų riekelių džemo, tada, ant vienos gausiai uždėkite rokforo ir suvožkite riekeles, taip padarykite su likusiomis duonos riekelėmis.

Keptuvėje ištirpinkite sviestą, jame iš vienos ir iš kitos pusės trumpai apkepkite suvožtas duonos riekeles, paskui sudėkite duonos riekeles į kepimo skardą, pašaukite į orkaitę ir 2 – 3 min. pakepkite.

Iš karto patiekite.

Gourmantine

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai