Ingredientai
Batonas
12
riekelės
Daržovių sultinys
150
ml
Majonezas
100
ml
Kiaušiniai
2
vnt.
Marinuoti agurkai
1
vnt.
Citrinos
1
vnt.
Druska
pagal skonį
Rūkytų silkių filė
200
g
Majonezas
100
ml
Krapai
pagal skonį
Salotos
pagal skonį
Krapai
pagal skonį
Kiaušiniai
2
vnt.
Saldžiosios geltonosios paprikos
pagal skonį
Citrinos
pagal skonį
Majonezas
pagal skonį
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
1. Padarykite torto pagrindą iš keturių eilute arba kvadratu sudėtų skrudintų batono riekelių. Riekeles lengvai sudrėkinkite sultiniu.
2. Sukapokite agurkus ir kiaušinius, sumaišykite su majonezu ir pagardinkite.
3. Gautu mišiniu tolygiai sutepkite pagrindą ir uždenkite dar vienu sultiniu apšlakstytu batono riekelių sluoksniu.
4. Susmulkinkite Atlanto silkes, sukapokite krapus ir sumaišykite su majonezu.
5. Mišinį tolygiai užtepkite ant antro batono riekelių sluoksnio, uždėkite paskutinį sluoksnį ir apšlakstykite sultiniu.
6. Visą tortą plonai aptepkite majonezu ir aštriu peiliu prie kraštų prispauskite salotų gabaliukus. Papuoškite.
Skanaus!
Atsiliepimai