Salierų ir svogūnų kepsniukai – tai traškus užkandis su jogurtiniu padažu, kuris pradžiugins namiškius. Tai daug pastangų nereikalaujantis patiekalas – su rytietiškais prieskoniais ir švelniu aštrumu. Kepsniukus patiekite dar šiltus.

Gaminimo eiga

* Dideliame dubenyje sumaišykite sutarkuotą salierą, smulkiai supjaustytus svogūnus, čili pipirus, migdolų miltus, kukurūzų krakmolą, maltą kuminą, kario prieskonius, druską ir vandenį.

* Gerai sumaišykite viską, kad saliero ir svogūnų mišinys būtų lygiai padengtas miltais ir prieskoniais. Jei reikia, įpilkite šiek tiek vandens, kad gautumėte tirštą tešlą.

* Įkaitinkite aliejų kepimui. Kai aliejus įkaista, į jį šaukšteliu dėkite salierų ir svogūnų tešlą.

* Kepkite mažomis porcijomis, kol kepsniukai taps auksinės spalvos ir traškūs. Išimkite juos ir padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų perteklinį aliejų.

* Padažui dubenyje sumaišykite natūralų jogurtą, smulkiai pjaustytus krapus, persilado prieskonius ir gerai išmaišykite.

* Padažą supilkite į dubenį, kuriame patieksite.

* Skanaukite kartu su kepsniukais.

* Laikykite šaldytuve 2-3 dienas nuo pagaminimo.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai