Ingredientai
Ryžiai
1.5
stiklinės
Morkos
2
vnt.
Konservuoti kukurūzai
120
g
Alyvuogės
100
g
Salotų lapai
6
vnt.
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Jogurtas
3
šaukštai
Grietinė
2
šaukštai
Majonezas
3
šaukštai
Alyvuogių aliejus
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Porcijos: 4
Prie šių salotų tinka įvairūs padažai: tiek majonezo, tiek aliejaus. Pabandykite majonezo ir jogurto padažą.
Gaminimo eiga
Sumaišykite padažui skirtas sudedamąsias dalis ir pastatykite į šaldytuvą.
Salotas suplėšykite.
Morkas stambiai sutarkuokite.
Sumaišykite visas sudedamąsias dalis ir pagardinkite padažu.
Atsiliepimai