Ingredientai
Tofu
300
g
Vištienos krūtinėlių filė
800
g
Konservuoti pomidorai savo sultyse
1
indelis
Raudona curry pasta
1.5
šaukšto
Saldžiosios paprikos
1
vnt.
Česnakai
2
skiltelės
Juodosios pupelės virtos
2
stiklinės
Alyvuogių aliejus
3
šaukštai
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Porcijos: 6
Jeigu gaminsite be vištienos – gausite puikų vegetarišką troškinį.
Gaminimo eiga
Tofu supjaustykite kubeliais bei pakepinkite su alyvuogių aliejumi. Gilioje keptuvėje apkepinkite kubeliais pjaustytą vištienos filė su curry pasta ir smulkintu česnaku.
Kai vištiena apkeps, sudėkite susmulkintą papriką, supilkite skardinę pomidorų, įpagardinkite druska bei pipirais ir patroškinkite apie 10 min. kol paprika suminkštės.
Paskui sudėkite virtas juodas pupeles bei kepintą tofu. Dar kelias minutes patroškinkite ir palikite 10 min. pastovėti.
Atsiliepimai