Gaminimo eiga

Duona supjaustoma degtukų dėžutės dydžio gabaliukais. Česnakas supjaustomas, įdedama druskos ir džiovintų čiobrelių ir šia mase įtrinami duonos gabaliukai. Poras supjaustomas griežinėliais.

Atsargiai, kad neiširtų griežinėliai, dedami apkepti. Apkepama iš abiejų pusių. Baigiant kepti vieną pusę apibarstoma Džiugo sūriu. Kai porai apkepti, į tą patį aromatingą aliejų, kur buvo jie kepti, dedama iš abiejų pusių apkepti duona.

Kai ji baigia apkepti, apibarstoma Džiugo sūriu, tada su sūriu apkepti poro griežinėliai sudedami ant šių duonos gabaliukų. Sūris ant duonos prilipina porų gabaliukus, todėl jie nuo duonos nenuslys. Tinka ir šilti ir atvėsę. Skanaus.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai