Ingredientai
Lęšiai
1
stiklinė
Svogūnai
1
vnt.
Aliejus
stiklinė
Česnakai
1
skiltelė
Pomidorų pasta
stiklinė
Džiovinta aitrioji paprika
2
vnt.
Vanduo
1
l
Lauro lapai
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Žalumynai
pagal skonį
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Lęšius nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir užkaiskite. Virkite, nugriebdami putas.
Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.
Sudėkite pomidorų pastą, aitriąsias paprikas, laurų lapus ir dar pakepinkite. Tada sukrėskite į puodą su lęšiais ir virkite ant silpnos ugnies, kol visiškai suminkštės.
Baigiant virti, iš sriubos išimkite aitriąsias paprikas ir laurų lapus, pagardinkite druska ir maltais pipirais.
Patiekite papuošę žalumynais.
Atsiliepimai