Ingredientai

Lęšiai 1 stiklinė
Aliejus stiklinė
Česnakai 1 skiltelė
Lauro lapai pagal skonį
Žalumynai pagal skonį
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Lęšius nuplaukite, užpilkite šaltu vandeniu ir užkaiskite. Virkite, nugriebdami putas.

Svogūną ir česnaką smulkiai supjaustykite ir pakepinkite aliejuje.

Sudėkite pomidorų pastą, aitriąsias paprikas, laurų lapus ir dar pakepinkite. Tada sukrėskite į puodą su lęšiais ir virkite ant silpnos ugnies, kol visiškai suminkštės.

Baigiant virti, iš sriubos išimkite aitriąsias paprikas ir laurų lapus, pagardinkite druska ir maltais pipirais.

Patiekite papuošę žalumynais.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai