Gaminimo eiga

Svogūną supjaustome kubeliais ir sutarkuojame apelsino žievelę. Faršą, varškę, pjaustytą svogūną, garstyčias ir apelsino žievelę sudedame į virtuvinį kombainą arba didesnį indą, jei maišysite rankomis.

Įmušame kiaušinį, pabarstome pipirais ir pasūdome. Viską gerai išmaišome. Iš sumaišyto faršo suformuojame nedidelius rutuliukus (3-4 cm skersmens).

Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejų ir apkepiname kotletus iš visų pusių.

Orkaitę įkaitiname iki 180 C. Kotletams apkepus, į keptuvę dedame prieskonines žoleles, supilame grietinėlę ir troškiname juos keptuvėje dar porą minučių.

Troškintus keptuvėje kotletus kartu su padažu sudedame į troškinimui skirtą dubenį. Kotletus orkaitėje troškiname maždaug 5 minutes.


Virtuvės mitų griovėjai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai