Ingredientai

Druska 1 šaukštelis
Muskato riešutai 1 šaukštelis
Česnakai 8 skiltelės
Medus 6 šaukštai
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

1. Vištų šlauneles ištrinkite druska, tarkuotu muskatu ir išspaustu česnaku.

2. Palikite pastovėti kelioms minutėms

3. Medų šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.

4. Medumi gausiai aptepkite šlauneles.

5. Sudėkite į dubenį, apdenkite maistine plėvele ir palikite parai pasimarinuoti šaldytuve.

6. Šlauneles sudėkite ant grotelių, po grotelėmis pakiškite kepimo skardą ištiestą kepimo popieriumi.

7. Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintje orkaitėje apie 15-50 minučių (per kepimo vidurį ištraukite skardą, pakeiskite popierių su nuvarvėjusiu medumi).

8. Gražiai paskrudusias šlauneles patiekite su morkų ir obuolių mišraine.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai