Ingredientai
Malta jautiena
200
g
SANTA MARIA prieskonių mišinys TACO
0.25
pakelio
SANTA MARIA padažas TACO
0.5
indelio
Aliejus
1
šaukštas
Sūris
100
g
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
SANTA MARIA padažas TACO
pagal skonį
Grietinė
pagal skonį
SANTA MARIA avokadų padažas GUACAMOLE DIP
pagal skonį
Porcijos: 12
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 225°C temperatūros.
Apkepkite maltą mėsą, sumaišykite su prieskonių mišiniu ir kepkite toliau.
Tada supilkite padažą TACO ir, gerai išmaišę,palikite masę ataušti.
Iš kiekvienos tortilijos padarykite 3–4 picos paplotėlius (8–10 cm).
Kepimo skardą patepkite aliejumi ir prispauskite picų paplotėlius.
Ant kiekvieno iš jų uždėkite 2 šaukštus maltos mėsos mišinio, pabarstykite tarkuotu sūriu, kubeliais pjaustyta paprika ir svogūnais ir kepkite orkaitėje apie 10 min., kol sūris apskrus.
Patiekite iškart su siūlomais padažais.
Atsiliepimai