Ingredientai

SANTA MARIA padažas TACO 0.5 indelio
Aliejus 1 šaukštas
Sūris 100 g
SANTA MARIA padažas TACO pagal skonį
Grietinė pagal skonį
SANTA MARIA avokadų padažas GUACAMOLE DIP pagal skonį
Porcijos: 12

Gaminimo eiga

Įkaitinkite orkaitę iki 225°C temperatūros.

Apkepkite maltą mėsą, sumaišykite su prieskonių mišiniu ir kepkite toliau.

Tada supilkite padažą TACO ir, gerai išmaišę,palikite masę ataušti.

Iš kiekvienos tortilijos padarykite 3–4 picos paplotėlius (8–10 cm).

Kepimo skardą patepkite aliejumi ir prispauskite picų paplotėlius.

Ant kiekvieno iš jų uždėkite 2 šaukštus maltos mėsos mišinio, pabarstykite tarkuotu sūriu, kubeliais pjaustyta paprika ir svogūnais ir kepkite orkaitėje apie 10 min., kol sūris apskrus.

Patiekite iškart su siūlomais padažais.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai