Ingredientai
Malta mėsa
400
g
Aliejus
1
šaukštas
SANTA MARIA TACO prieskonių mišinys
1
pakelis
Vanduo
100
ml
SANTA MARIA NACHO kukurūzų traškučiai
1
pakelis
SANTA MARIA JALAPENO aitriųjų paprikos
1
indelis
Sūris
200
g
SANTA MARIA CHEDDAR sūrio padažas
1
indelis
Grietinėlė
100
ml
SANTA MARIA GUACAMOLE mirkomasis padažas
1
indelis
SANTA MARIA CHUNKY SALSA padažas
1
indelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Pakepkite maltą mėsą aliejuje.
Supilkite TACO prieskonių mišinį ir vandenį. Išmaišykite ir 5 minutes patroškinkite neuždengtoje keptuvėje.
Sudėkite traškučius į paruoštą kepimo skardą arba karščiui atsparų indą.
Sudėkite maltą mėsą ant traškučių.
Įdėkite kelis meksikietiškų aitriųjų paprikų griežinėlius, apibarstykite tarkuotu sūriu ir, jei norite, užpilkite sūrio padažo.
Pakepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol išsilydys sūris.
Patiekite su gvakamolės ir salsos padažu.
Atsiliepimai