Ingredientai

Pirmam sluoksniui reikės:
druskos žiupsnelis
Antram sluoksniui reikės:
riešutų sviesto 0.75 puodelio
druskos žiupsnelis
Trečiam sluoksniui reikės:
Ieškantiems recepto sveikam pyragui rekomenduojame greitai pagaminamą kreminį pyragą. jo net nereikės kepti. Įsitikinsite: šis kreminis pyragas – labai gardus.

Gaminimo eiga

* Į trintuvą dedame visus pirmo sluoksnio ingredientus ir smulkiname tol, kol masė pasidarys klampi ir vientisa. Kad trintuvui būtų lengviau smulkinti ir maišyti, įpilame apie 1–2 valgomuosius šaukštus vandens.

* Gautą masę dedame į kepimo popieriumi išklotą skardą ar indą (naudojau pailgą kekso formą) ir gerai paspaudžiame. Dedame į kamerą, kad šiek tiek pastingtų.

* Visus antro sluoksnio ingredientus dedame į trintuvą ir smulkiname iki kreminės konsistencijos. Gautą masę supilame ant pirmo sluoksnio. Vėl dedame trumpam į kamerą. ⠀

* Šiam trečiam sluoksniui išlydome juodąjį šokoladą kartu su kokosų aliejumi. Pilame ant antro sluoksnio. Papuošiame migdolais (nebūtina) ir dedame nakčiai į šaldymo kamerą. ⠀

* Valgome iškart ištraukus iš šaldymo kameros arba palaukus kokias 5 min.

* Kameroje laikyti galima iki savaitės, jei tik pavyks.

Receptu dalijasi organizacija „Gyvi gali“ ir Skaniai kepa.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai