Ingredientai
Slyviniai pomidorai
6
vnt.
Čili pipirai
0.5
vnt.
Miltai
2
šaukštai
Krakmolas
2
šaukštai
Sojos padažas
100
ml
Aitriosios paprikos milteliai
1
šaukštelis
Garstyčios
1
šaukštelis
Česnakai
2
skiltelės
Aliejus
100
ml
Porcijos: 4
Receptas iš Kinijos.
Gaminimo eiga
Gaminimas:
Pomidorus nuplaukite, perpjaukite perpus. Iš paprikų išimkite sėkleles. Žalią papriką supjaustykite šiaudeliais, raudoną – žiedeliais, žuvies filė supjaustykite mažais gabalėliais.
Miltus sumaišykite su krakmolu ir maltomis paprikomis. Šiame mišinyje apvoliokite žuvį. Įkaitintame aliejuje po tris minutes iš abiejų pusių apkepkite žuvies gabalėlius.
Česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite. Garstyčias sumaišykite su sojų padažu ir česnako gabalėliais. Žuvį ir daržoves sudėkite į dubenį, apliekite pasigamintu padažu.
Atsiliepimai