Porcijos: 2
Kepta lašiša su ananasais – tik iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti keistai. Išties, tai labai malonaus skonio patiekalas. Keptą lašišą su ananasais pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.

Gaminimo eiga

* Ananasui nupjaukite odą, supjaustykite griežinėliais ir dėkite į kepimo skardą.

* Ant viršaus sudėkite lašišos filė, pagardinkite aliejumi, druska, pipirais ir tarkuota česnako skiltele.

* Kepkite orkaitėje 160 °C temp. apie 20 min.

* Salotų mišinį pagardinkite aliejumi, pipirais ir druska.

* Iškeptą lašišą su ananasais dėkite į lėkštę ir ant viršaus sudėkite salotų mišinį.

* Viską pagardinkite aitriųjų paprikų dribsniais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai