Ingredientai
Sviestas
170
g
Miltai
300
g
Cukrus
150
g
Kiaušiniai
3
vnt.
Kepimo milteliai
1.5
šaukštelio
Kava stipri
4
šaukštai
Grietinė arba jogurtas
200
g
Razinos
sauja
Ananasai džiovinti
sauja
Aguonos
100
g
Cinamonas
2
šaukšteliai
Vanilinis cukrus
2
šaukšteliai
Artėjančiomis Kalėdomis kvepiantis pyragas
Gaminimo eiga
Džiovintus vaisius užmerkiame porai valandų. Tada nukošiame, užbarstome cinamonu ir paliekame, kol pagaminsime tešlą.
Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną mušame kiaušinius, galiausiai sudedame grietinę ( jogurtą) ir vėl gerai išsukame.
Mažiau nei pusę nupilame į kitą indą. Čia beriame aguonas ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Į didesnę pusę tešlos pilame kavą ir miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
Į formelę pilam tešlą su aguonomis, beriam džiovintus vaisius, išlyginam ir pilam tešlą su kava.
Kepam 180 temperatūroje apie 40 minučių.
Atsiliepimai