Ingredientai
alyvuogių aliejaus
3
v. š.
česnako
2
skiltelės
itališko prieskonių mišinio
1
a. š.
juodųjų pipirų
žiupsnelis
druskos
žiupsnelis
konservuotų artišokų
200
g
kalendros šakelių
keletas
Porcijos: 3
Paruoškite kalakutienos iešmelius su artišokais – patiekalas nustebins puikiu skoniu. Marinuotos daržovės suteikia malonaus poskonio. alakutienos iešmelius su artišokais papuoškite kalendros šakelėmis.
Gaminimo eiga
1. IKI kalakutienos šlaunelių mėsą supjaustykite kubeliais ir pagardinkite aliejumi, tarkuota česnako skiltele ir prieskoniais. Išmaišykite ir pamarinuokite apie 30 min.
2. Marinuotą mėsą suverkite ant iešmelių ir kepkite ant įkaitinto grilio po 3–4 min. iš visų pusių.
3. Šalia sudėkite konservuotus artišokus ir kepkite apie 2–3 min.
4. Iškeptus iešmelius sudėkite į lėkštę, šalia išdėliokite artišokus, viską apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir papuoškite kalendros šakelėmis.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai