Ingredientai
Jautienos faršas
500
g
Bulvės
6
vnt.
Kiaušiniai
4
vnt.
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
pagal skonį
Fermentinis sūris
100
g
Svogūnų laiškai
50
g
Krapai
20
g
Petražolės
2
šakelės
Pienas
500
ml
Česnakai
3
skiltelės
Grietinėlė
200
g
Sviestas
100
g
Pomidorai
3
vnt.
Agurkai
1
vnt.
Svogūnai
1
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Nulupu bulvę, sutarkuoju su smulkia tarka, dalį sulčių nugręžiu ir sumaišau su jautienos faršu, įmušu 1 kiaušinį, pabarstau druskos ir pipirų. Viską išmaišau.
Kepu omletą: suplaku 3 kiaušinius ir pieną, įmaišau smulkiai pjaustytas paprikas, trintą česnaką, dedu žalumynus ir kepu. Omletą supjaustau juostelėmis.
Tuomet imu faršo masę, formuoju kepsnį ir įdarau jį omleto juostelėmis.
Kepsnius apkepu keptuvėje iš abiejų pusių, tada dedu į kepimo skardą, užbarstau sūrio ir kepu orkaitėje, kol sūris gražiai apskrunda.
Garnyrui - bulvių košė su daržovėmis ir padažu.
skonis
Atsiliepimai