Ingredientai
Grybai
400
g
Citrinos
0.5
vnt.
Svogūnai
4
vnt.
Česnakai
3
skiltelės
Kalendros grūdeliai
žiupsnelis
Pankolio sėklos
žiupsnelis
Lauro lapai
3
vnt.
Aitriosios paprikos milteliai
žiupsnelis
Cukrus
0.5
šaukštelio
Druska
2
žiupsneliai
Pomidorų pasta
1
šaukštas
Baltas sausas vynas
175
ml
Pomidorai
4
vnt.
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Išspauskite citrinos sultis ant nuvalytų ir nuplautų grybų.
Smulkiai supjaustykite svogūnus, išspauskite česnakus ir dėkite kepti į keptuvę su šlakeliu įkaitinto alyvuogių aliejaus.
Kai svogūnai pradės gražiai geltonuoti suberkite pankolių sėklas, kalendrų sėklas, įdėkite lauro lapus, pomidorų pastą, įpilkite vyno, suberkite aitriąją papriką, druską ir cukrų.
Virkite apie 5 minutes.
Suberkite supjaustytus grybus ir pjaustytus pomidorus be žievelių.
Troškinkite uždengus dangtį ir vis pamaišant dar 10 minučių.
Atsiliepimai