Ingredientai

Druska pagal skonį
Pipirai pagal skonį
Bazilikai pagal skonį
Porcijos: 4
Šį patiekalą paruošite greitai, o skonis patiks ir dideliems ir mažiems.

Gaminimo eiga

Vištieną, pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Vištieną ir svogūnus dėkite kepti į įkaitintą sviestą ir kepkite ant vidutinės ugnies.

Užkaiskite puodą su vandeniu spagečiams. Spagečius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį.

Kol spagečiai verda toliau kepkite vištieną. kai gabaliukai gražiai apskrus sudėkite pievagrybius. Viską apkepkite kelias minutes ir sudėkite pomidorus.

Užbarstykite druskos, pipirų ir bazilikų. Sumažinkite ugnį, išmaišykite ir uždenkite dangtį.

Išvirusius makaronus nukoškite, sudėkite į lėkštes. Ant viršaus užpilkite vištienos ir pievagrybių mišinio ir pabarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai