Ingredientai
Spagečiai
200
g
Vištiena
400
g
Pievagrybiai
10
vnt.
Pomidorai
2
vnt.
Kietasis sūris
100
g
Druska
pagal skonį
Pipirai
pagal skonį
Bazilikai
pagal skonį
Porcijos: 4
Šį patiekalą paruošite greitai, o skonis patiks ir dideliems ir mažiems.
Gaminimo eiga
Vištieną, pievagrybius ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Pomidorus supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Vištieną ir svogūnus dėkite kepti į įkaitintą sviestą ir kepkite ant vidutinės ugnies.
Užkaiskite puodą su vandeniu spagečiams. Spagečius dėkite į verdantį pasūdytą vandenį.
Kol spagečiai verda toliau kepkite vištieną. kai gabaliukai gražiai apskrus sudėkite pievagrybius. Viską apkepkite kelias minutes ir sudėkite pomidorus.
Užbarstykite druskos, pipirų ir bazilikų. Sumažinkite ugnį, išmaišykite ir uždenkite dangtį.
Išvirusius makaronus nukoškite, sudėkite į lėkštes. Ant viršaus užpilkite vištienos ir pievagrybių mišinio ir pabarstykite smulkiai tarkuotu kietuoju sūriu.
Atsiliepimai