Ingredientai
Miltai
180
g
Sviestas
130
g
Kiaušinių tryniai
1
vnt.
Grietinėlė
500
g
Citrinų sultys
100
ml
Krakmolas
35
g
Uogos
500
g
Porcijos: 10
Gaminimo eiga
Išminkykite tešlai skirtus produktus ir prispausdami sudėkite į atidaromą metalinę kepimo formą.
Pastatykite kepimo formą su tešla į šaldymo kamerą 30 minučių.
Kepkite įkaitintos iki 175 °C temperatūros orkaitės centrinėje dalyje maždaug 20 minučių. Palikite atvėsti.
Puode sumaišykite įdarui skirtus produktus ir virkite, kol masė sutirštės.
Atvėsusią masę supilkite į formą su pyragu.
Nuimkite kepimo formos kraštus.
Puoškite savo pasirinktomis uogomis (vienos rūšies arba įvairiomis), apibarstykite cukraus milteliais. Pyragą patiekite su grietinėle.
Galite pagaminti ir mažus pyragaičius atskirose formelėse.
Atsiliepimai