Ingredientai

Druska pagal skonį
Sviestas 4 šaukštai
Pienas 1 šaukštas
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Orkaitę įkaitinkite iki 200 C. Ištepkite aliejumi kepimo skardą.

Špinatus apvirkite ir susmulkinkite. Didelėje keptuvėje aliejuje pakepinkite žiedeliais pjaustytus svogūnus. Suberkite špinatus ir kepkite 5 minutes. Perdėkite į dubenį, sudėkite kubeliais pjaustytą fetą, smulkiai kapotus krapus, supilkite kiaušinių plakinį.

Pagardinkite druska ir pipirais. Išvyniokite 1 tešlos lakštą ir įklokite į skardą. Mažame dubenėlyje sumaišykite ištirpintą sviestą su pienu ir aptepkite tešlą. Dėkite antrą tešlos lakštą ir vėl aptepkite pieno ir sviesto mišiniu. Tada šaukštu sudėkite įdarą, išlyginkite.

Įdarą uždenkite likusiais trimis lakštais, kiekvieną jų aptepdami pieno ir sviesto mišiniu. Peiliu įpjaukite pyrago paviršių daugelyje vietų. Aptepkite lydytu sviestu. Kepkite, kol gražiai pagels (40 minučių).

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai